Referenties

BDO, Systeem Analyse en Maatwerk software
Foundations Software is door BDO gevraagd om, samen met haar, de engine van haar focusdashboardsysteem te ontwerpen en te ontwikkelen alsmede integratie tot stand te brengen met de Twinfield online boekhouddiensten en Yuki.

Introductie

BDO heeft een management- en benchmarkrapportage systeem, genaamd focusdashboard, waarvoor zij Foundations Software opdracht heeft gegeven om, in samenwerking met BDO, een systeem ontwerp te maken van een automatische verwerkingsunit (engine). Tevens heeft zij Foundations Software gevraagd om samen met BDO deze engine te ontwikkelen.

Systeem ontwerp

Foundations Software heeft in samenspraak met BDO een systeem ontwerp gemaakt van deze automatische verwerkings unit (engine) waarbij de huidige wijze van verwerking van de rapportages is geanalyseerd. Tevens is gekeken hoe deze engine de huidige, door BDO ontwikkelde, interface van informatie kon voorzien.

Ontwikkeling

Nadat BDO het systeem ontwerp heeft goedgekeurd is de ontwikkeling van de software door Foundations Software opgepakt. Samen met BDO is een technische architectuur vastgesteld en is bepaald welk ontwikkelplatform gebruikt zou gaan worden. Voor de ontwikkeling van de Engine is in overleg gekozen voor het .NET framework van Microsoft en voor de ontwikkeltaal C#. Dit platform en de ontwikkeltaal passen in de huidige wijze van software ontwikkeling bij BDO. Nadat vastgesteld is welk platform en ontwikkeltaal gebruikt wordt heeft Foundations Software samen met BDO de eerste versie van de engine van het focusdashboardsysteem ontwikkeld.

Het resultaat

Het resultaat van deze opdracht was een volledig werkende versie van de focusdashboard engine, waarmee BDO de mogelijkheid kreeg om geautomatiseerd informatie uit Twinfield Online te verwerken tot management- en benchmarkrapportages. Deze rapportages worden via de door BDO ontwikkelde interface aan haar klanten beschikbaar gesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over het focusdashboard systeem van BDO vindt u op www.mijnbdo.nl

Referenties

Ontwikkeling/Consultancy:


 

Portals / websites:


"dingen die ik vooraf had aangegeven
aan jou gaan zeer naar tevredenheid
"

Dick Huisman
Fitness America