Software diensten

Foundations Software biedt diverse mogelijkheden om maatwerk software te laten ontwikkelen gebaseerd op het .Net Framework van Microsoft. Wij ontwikkelen maatwerk windows applicaties alsmede webapplicaties.

Samen met de klant worden de gewenste functionaliteiten opgesteld en wordt op basis van de gewenste functionaliteiten bepaald of deze functionaliteiten als 1 geheel opgeleverd worden of dat deze per (groep van) specificatie(s) wordt opgeleverd. Door de software op basis van vooraf gedefinieerde groepen van specificaties op te leveren wordt de software sneller beschikbaar voor de klant.

Voor het ontwikkelen van web applicaties kan op basis van de wensen van de klant worden gekozen om een volledig nieuw ontwikkelde web applicatie te ontwikkelen of om modules te ontwikkelen voor het standaard CMS systeem (DNN Platform). Door gebruik te maken van dit standaard CMS systeem is het mogelijk om gebruik te maken van beproefde website functionaliteit en rechtensysteem. De ontwikkeling kan hierdoor versneld worden.

Referenties

Ontwikkeling/Consultancy:


 

Portals / websites:


"dingen die ik vooraf had aangegeven
aan jou gaan zeer naar tevredenheid
"

Dick Huisman
Fitness America