Over Foundations Software

Foundations Software is door de heer A.L.R. Pieterse opgericht en is gevestigd in Heerhugowaard. Foundations Software heeft het doel om geavanceerde (web)applicaties te ontwerpen en ontwikkelen waarmee klanten van Foundations Software geavanceerde diensten aan hun klanten kunnen aanbieden. Een van de voorbeelden van de door Foundations Software ontworpen en ontwikkelde webapplicatie is het KlantDashboard systeem van BDO Accountants.

Ook heeft Foundations Software ervaring met het ontwerpen en opzetten van websites/-portals. Deze websites/-portals worden op basis van een Opensource Content Management Systeem (CMS) voor u als klant ingericht en na oplevering is het voor u als klant eenvoudig om het beheer van de website uit te voeren. Het is eenvoudig om nieuwe pagina's aan te maken en teksten op de website aan te passen of toe te voegen.

Partnerships:

Amida Communications:

Onze oprichter ALR Pieterse is de mede-oprichter van Amida-Communications. Amida communications ontwikkelt software toepassingen die voldoen aan een (onderzochte en bewezen) behoefte bij gebruikers, zowel in functionaliteit als grafisch design. Meer informatie over Amida communications

Referenties

Ontwikkeling/Consultancy:


 

Portals / websites:


"dingen die ik vooraf had aangegeven
aan jou gaan zeer naar tevredenheid
"

Dick Huisman
Fitness America